Rakennustelineet

Vuokraamme rakennustelineitä edullisesti omakotityömaille sekä
urakoitsijoille Etelä-Suomen alueella

Vuokraa meiltä rakennustelineet kilpailukykyiseen hintaan kaikkeen rakentamiseen. Vuokraamme rakennustelineet maalausprojekteihin, harkkorakentamiseen, muuraukseen, talopakettien pystytykseen sekä sisäremontteihin. Kysy myös edullista kuljetuspalvelua. Tarvittaessa toimitamme rakennustelineet tontille asti. Toimialueemme on Etelä-Suomi.

Pyydä tarjous!

Kerro meille talon mitat, haluttu työskentelykorkeus, vuokra-ajan tarve sekä sijainti jos tarvitset kuljetusta, niin laskemme sinulle edullisen telinetarjouksen.

Hakitelineet

Vuokraamme hakitelineitä kaikkeen rakentamiseen. Lyhyemmällä, 1.2m jokalla (telineen rungon syvyys) olevat telineet soveltuvat hyvin mm. talopakettien pystytykseen, rappaukseen ja maalaukseen. Telinelava 155 cm.
Pidemmällä, 1.6m jokalla (telineen rungon syvyys) olevat Hakitelineet sopivat erinomaisesti mm. harkkorakentamiseen, muuraukseen sekä muuhun raskaampaan rakentamiseen tai kun tarvitaan enemmän työskentelytilaa. Telinelava 175 cm.

Layher-telineet

Vuokraamme Layher-telineitä mm. talopakettien pystytykseen, maalausprojekteihin sekä kattoprojekteihin. Layher-teline on sinkitty terästeline. Raskaampiin rakennustöihin suosittelemme Hakitelineitä. Vuokrattavien telineiden maksimikorkeus on 3 m ja leveys 15 m.

Alumiinitelineet

Vuokraamme alumiinitelineitä. Alumiinitelineet ovat kevyitä, niitä on helppo liikutella pyörien avulla sekä nopea kasata. Tukevat alumiinitelineet soveltuvat mm. maalaukseen, kattotöihin, sisäkattojen maalaukseen ja muihin korjaustöihin. Alumiinitelineen mitat: 3m leveä, 1,5m syvä, maksimi työstentelykorkeus 8 m (jalkataso). Korkeutta voi säätää 0,5m välein. Nurkissa kaatumistuet.

Rakennustelineet sisärakentamiseen

Vuokraamme sisäremontteihin soveltuvaa pientelinettä 10 €/vuorokausi. Telineen mitat: lavan pituus 180cm, telineen syvyys 70cm. Maksimi työskentelykorkeus on 1,5m. Tässä telineessä on rullat alla. Teline on helppo ja nopea kasata (niputettava) ja sitä on kevyt siirrellä paikasta toiseen.

Kuljetuspalvelu

Toimitamme rakennustelineet tontillesi pääkaupunkiseudulla. Kysy tarjous edullisesta kuljetuspalvelusta!

Muutama vinkki kuorman purkuun ja lastaukseen:

Tuonti: kuorma-autolla tulee olla esteetön pääsy tontille ja telinekuorma puretaan kuorma-auton omalla nosturilla kuorma-auton viereen.

Nouto: asiakkaan tulee lastata telineet niille tarkoitettuihin häkkeihin ja lavat pinoihin. Lavojen alle tulee laittaa esim. laudanpätkät, jotta ne saadaan nostettua liinoilla kyytiin. Noutoa varten telineiden tulee olla sijoitettuna siten, että pääsemme lastaamaan kuorman auton vierestä (telineitä ei saa esim. laittaa katokseen tai sähkölankojen alle yms.)

Ota yhteyttä jos jokin asia jäi askarruttamaan mieltäsi!

tarjouspyyntö